Οικονομικές ιστοσελίδες

Οικονομικές ιστοσελίδες

Οικονομικές ιστοσελίδες

 

Εδώ θα βρείτε τις οικονομικότερες ιστοσελίδες στην αγορά με τις τελευταίες εφαρμογές και τεχνολογίες. Στην techni web designer σκεφτόμαστε τις ανάγκες του πελάτη και τις προσαρμόζουμε για να είναι πάντα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι ο βασικός μας στόχος. Καλύπτουμε μεγάλες απαιτήσεις και οι οικονομικές ιστοσελίδες μας είναι 50% πιο φτηνά παγκοσμίως, στο 1/4 της τιμής από κάθε άλλον σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μια έρευνα αγοράς θα σας πείσει.

 

oikonomikes-istoselidesΕκτός ότι έχουμε οικονομικές ιστοσελίδες δίνουμε την δυνατότητα στον πελάτη να μας επιλέξει φτιάχνοντας γι αυτόν μια ιστοσελίδα προσομοίωσης όπου μπορεί να δει την δουλειά μας και το αποτέλεσμά μας χωρίς κανέναν κόστος.

 

Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο πακέτο στο παρακάτω Link μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε και να διαλέξετε ποιες απο τις εφαρμογές και ποια απο τα πλάνα επιθυμείτε, μπορείτε να κάνετε συνδυασμό από τις εμφανιζόμενες υπηρεσίες και εφαρμοφές.

 

‘Επιλογή πακέτου’

 

Φτιάξτε το δικό σας e-shop, ανεβάστε τις πωλήσεις σας, εξασφαλίστε το μέλλον με τις νέες τεχνολογίες, δεν χρειάζεται πλέον να έχετε ένα κατάστημα σε κεντρικό σημείο και να πληρώνεται υπέρογκα ποσά. Προσαρμοστείτε στις απαιτήσεις των αγορών. Οικονομικές ιστοσελίδες με ταχύτητα, με το πιο όμορφο design, με ασφάλεια και σωστό τρόπο σχεδιασμού. Μόνο έτσι μπορεί ο πελάτης να σας εμπιστευτεί και να αποκτήσει καλές σχέσεις με εσάς. Να σας ακολουθεί, να ενημερώνεται για κάθε καινούριο προϊόν και για κάθε προσφορά. Τώρα οι αγορές πρέπει να γίνονται γρήγορα χωρίς κόπο με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

Πλέον η απόκτηση ιστοσελίδας είναι αναγκαία όμως το κόστος πολύ μεγάλο σκεφτείτε πολύ καλά πριν εμπιστευτείτε κάποιον. Σίγουρα η δουλειά του μπορεί να είναι πολύ  καλή όμως αξίζει το κόστος με το οποίο πληρώσατε, ίσως θα μπορούσατε να μην βιαστείτε. Πολύ σημαντικό είναι και το κόστος συντήρησης, μήπως μπορείτε να αποφύγετε αυτό το κόστος και να έρθετε σε εμάς. Γιατί να συνεχίσετε να πληρώνεται τόσο μεγάλα ποσά, η διαχείριση έχει επίσης μεγάλο κόστος. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εγγυόμαστε άριστη δουλειά με την καλύτερη τιμή της αγοράς.

 

ΡΙΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Web – Designer

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 100px;}