Δωρεάν domain name

Δωρεάν domain name

Δωρεάν domain name

[action background_color=’white’ border=’no’ border_color=»]

Δείτε πως να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν domain name για ένα χρόνο.

 

 

Τα παρακάτω link είναι που χρησιμοποιούμε στο παραπάνω βιντεομάθημα.

καταχώρηση domain name: https://www.freenom.com/

1o) free hosting: https://api.hostinger.gr/redir/3059263

2o) free hosting: https://www.000webhost.com/

Η δωρεάν καταχώρηση domain γίνεται για διαφημιστικούς λόγους και η μεγαλύτερη διάρκεια του είναι για δώδεκα μήνες από εκεί και έπειτα θα πρέπει να αγοραστεί το domain name ή να επιλεγεί κάποιο άλλο.

free-domain-name-2Το θετικό είναι ότι μπορείτε να απολαύσετε τις δυνατότητες που έχει το domain name γιατί έως τώρα τα free hosting παρέχουν sub domain το οποίο αφού τους ανήκει μπορούν να το απενεργοποιήσουν όποτε αυτοί θέλουν.

Πολλά hosting δεν δέχονται τα domain name που παρουσιάζονται στο παραπάνω βιντεομάθημα όμως αυτά τα δύο που παρουσιάζονται τα δέχονται απόλυτα.

Γιατί να επιλέξετε δωρεάν domain name;

 

Αν θέλετε να πειραματιστείτε να μάθετε πως λειτουργεί το domain name είναι μια καλή αρχή, εκτός από αυτό τα δωρεάν domain name είναι αρκετά δυνατά όσο κ τα άλλα domain name όπως com, gr, eu…κτλπ

Δείτε παρακάτω τις δωρεάν καταλήξεις που μπορείτε να βρείτε :

FREE
.tk
FREE
.ml
FREE
.ga
FREE
.cf
FREE
.gq

free-domain-name-4

Κατοχυρώστε το domain σας και ενεργοποιήστε το πακέτο δωρεάν φιλοξενίας. Αποκτήστε πλήρεις υποδομές hosting για να ξεκινήστε την παρουσία σας στο internet χωρίς κόπο και κόστος.

Δείτε πώς να αποκτήσετε δωρεάν Hosting για πάντα εδώ

[/action]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 100px;}