Διαφήμιση Google Adwords-Επιλέξτε πώς θέλετε να προσεγγίσετε τους πελάτες σας.

 

Τι είναι το Google AdWords;

Τι είναι το AdWords; Το Google AdWords είναι το διαφημιστικό σύστημα της Google στο οποίο οι διαφημιζόμενοι υποβάλλουν προσφορές σε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά προκειμένου οι διαφημίσεις με δυνατότητα κλικ τους να εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google. Δεδομένου ότι οι διαφημιζόμενοι πρέπει να πληρώσουν για αυτά τα κλικ, έτσι κάνει το Google χρήματα από την αναζήτηση. Αυτό το ενημερωτικό κείμενο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τον τρόπο λειτουργίας του AdWords, αναφέροντας λεπτομερώς τη δημοπρασία του AdWords, τη διαδικασία υποβολής προσφορών και εξηγώντας σημαντικούς παράγοντες όπως ο Δείκτης ποιότητας και το κόστος ανά κλικ. Εάν ρωτάτε «Πώς λειτουργεί το AdWords;» αυτό το infographic είναι για σένα!

Πως το AdWords λειτουργεί;

Λειτουργεί το Google AdWords; Ανάλογα με την ανταγωνιστικότητα των λέξεων-κλειδιών για τις οποίες υποβάλετε προσφορά και τη σχετικότητα της συγκεκριμένης λέξης-κλειδιού σε πραγματικές μετατροπές για την εταιρεία σας, το AdWords ενδέχεται να λειτουργεί ή να μην λειτουργεί για την επιχείρησή σας. Ως επί το πλείστον, διαπιστώσαμε ότι το Google AdWords είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για πολλά είδη επιχειρήσεων, εφόσον δεν χάνουν τα χρήματά τους σε λάθος λέξεις-κλειδιά ή γράφουν αδύναμες, χαμηλές διαφημίσεις CTR.

Πόσο κοστίζει το Google AdWords;

Πολλοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν το κόστος της διαφήμισης του AdWords για την επιχείρησή σας. Μάθετε όλα σχετικά με αυτά τα έξοδα, τον τρόπο λειτουργίας της προσφοράς και το μέσο κόστος ανά κλικ για τους διαφημιζόμενους στον οδηγό μας » Πόσο κοστίζει το κόστος του AdWords ;»

Πώς να διαφημίσετε με το Google AdWords

Οι επιχειρήσεις μπορούν να διαφημίσουν στο Google ανοίγοντας έναν λογαριασμό Google AdWords . Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο αξιοποίησης του Google AdWords εδώ . Ή ακολουθήστε την αποδεδειγμένη πορεία προς την επιτυχία του AdWords στο ενημερωτικό μας έντυπο «Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google AdWords» .

Πώς λειτουργεί η προσφορά AdWords;

Η πραγματική θέση της διαφήμισής σας καθορίζεται από την κατάταξη της διαφήμισής σας (Μέγιστος χρόνος προσφοράς). Η υψηλότερη βαθμίδα διαφήμισης έχει την 1η θέση διαφήμισης. Το πραγματικό CPC θα προσδιοριστεί από την κατάταξη διαφήμισης της επόμενης υψηλότερης διαφήμισης κάτω από εσάς, διαιρούμενη με το Δείκτη ποιότητας. Η μόνη εξαίρεση αυτού του κανόνα είναι όταν είστε ο μόνος πλειοδότης ή η χαμηλότερη προσφορά στη δημοπρασία του AdWords. τότε πληρώνετε τη μέγιστη προσφορά ανά κλικ! Η προσφορά του AdWords πλήττει σε μεγάλο βαθμό τους διαφημιζόμενους που υποβάλλουν προσφορές με βαθμολογίες χαμηλής ποιότητας. Αντίστροφα, όσοι έχουν υψηλή βαθμολογία ποιότητας έχουν υψηλότερες τάξεις διαφήμισης και χαμηλότερο CPC.

Πόσες φορές τρέχει μια δημοπρασία Google;

Η δημοπρασία παίρνει δισεκατομμύρια φορές κάθε μήνα. Τα αποτελέσματα είναι τέτοια ώστε οι χρήστες να βρουν διαφημίσεις που σχετίζονται με αυτό που αναζητούν, οι διαφημιζόμενοι συνδέονται με δυνητικούς πελάτες στις χαμηλότερες δυνατές τιμές και το Google τράβηγμα σε έσοδα δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Πώς λειτουργεί η δημοπρασία του Google;

Μόλις πραγματοποιηθεί ερώτημα στο Google, η μηχανή αναζήτησης επεξεργάζεται το αίτημα και διεξάγει τη δημοπρασία, η οποία θα καθορίσει στη συνέχεια τις θέσεις των διαφημίσεων και το CPC κάθε διαφημιζόμενου.

Πώς εισέρχεστε σε δημοπρασία στο Google;

Οι διαφημίσεις σας Google είναι κατάλληλες για εγγραφή σε δημοπρασία κάθε φορά που υποβάλλονται προσφορές για λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με το ερώτημα αναζήτησης του χρήστη. Οι προσφορές σας, ο Δείκτης ποιότητας και η συνάφεια θα εμφανιστούν για να προσδιοριστεί αν η διαφήμισή σας πληροί τις προϋποθέσεις για προβολή στο SERP.

Τι εισέρχεται σε δημοπρασία στο Google;

Από τη στιγμή που οι λέξεις-κλειδιά ταυτότητας των διαφημιζόμενων θέλουν να προσφέρουν, η Google εισάγει τη λέξη-κλειδί από το λογαριασμό σας που θεωρεί πιο σχετική στη δημοπρασία με τη μέγιστη προσφορά που έχετε ορίσει καθώς και τη σχετική διαφήμιση.

Τι είναι το CPC ;

CPC ή κόστος ανά κλικ είναι το ποσό που ένας διαφημιζόμενος πληρώνει κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή του στο AdWords.

Πώς λειτουργεί το CPC;

Το CPC καθορίζεται από την ανταγωνιστικότητα των λέξεων-κλειδιών σας, των μέγιστων προσφορών σας και των Βαθμών Ποιότητας. Μάθετε τις πιο ακριβές λέξεις-κλειδιά στο Google AdWords .

Ποιο είναι το μέσο κόστος ανά κλικ στο AdWords;

Το μέσο κόστος ανά κλικ στο AdWords διαφέρει ανάλογα με τη λέξη-κλειδί και τον κλάδο, αλλά είναι περίπου $ 2.32 στο δίκτυο αναζήτησης και $ 0.58 στο δίκτυο εμφάνισης. Βρείτε εδώ περισσότερες μέσες μετρήσεις του AdWords .

Τι είναι το Δείκτη ποιότητας Google;

Πρόκειται για μια μέτρηση που χρησιμοποιεί η Google για να καθορίσει πόσο σχετική και χρήσιμη είναι η διαφήμισή σας για τον χρήστη, βασισμένη κυρίως στο CTR της διαφήμισής σας, στη συνάφεια των λέξεων-κλειδιών και στην ποιότητα της σελίδας προορισμού σας. Όσο υψηλότερος είναι ο Δείκτης ποιότητας , τόσο καλύτερα: οι λέξεις-κλειδιά υψηλού βαθμού ποιότητας θα σας εξοικονομήσουν χρήματα και θα σας κερδίσουν καλύτερη κατάταξη διαφημίσεων.

Πώς καθορίζει η Google τι πληρώνετε;

Το κόστος καθορίζεται από τη μέγιστη προσφορά σας, τη Βαθμολογία ποιότητας και την ανταγωνιστικότητα της λέξης-κλειδιού σας.

Τι είναι η κατάταξη διαφημίσεων Google;

Η κατάταξη διαφημίσεων Google είναι η θέση της διαφήμισης της εταιρείας στη σελίδα μηχανής αναζήτησης με βάση το συνδυασμό της μέγιστης προσφοράς και της ποιότητας της εταιρείας.

Κατάταξη διαφήμισης έναντι βαθμολογίας ποιότητας

Ο βαθμός διαφήμισης είναι πόσο ψηλά στη σελίδα θα εμφανιστεί η διαφήμιση. Από την άλλη πλευρά, ο Δείκτης ποιότητας καθορίζεται από τη συνάφεια και τη χρησιμότητα του ερευνητή και είναι μόνο ένα μέρος της διαδικασίας τοποθέτησης διαφημίσεων. Από το 2013, η βαθμολογία ποιότητας της Google έχει γίνει όλο και πιο πολύτιμη καθώς η μέση βαθμολογία ποιότητας έχει αλλάξει από 7 σε 5.

Τι είναι η θέση της διαφήμισης στο AdWords;

Η θέση της διαφήμισης είναι η θέση στα αποτελέσματα της σελίδας της μηχανής αναζήτησης, όπου η διαφήμιση εμφανίζεται σε σχέση με όλες τις άλλες διαφημίσεις.

Τι είναι το Πραγματικό CPC;

Το πραγματικό CPC είναι το ποσό που ένας διαφημιστής πληρώνει κάθε φορά που ένας ερευνητής κάνει κλικ στη διαφήμισή του. αυτός ο αριθμός ποικίλει ανάλογα με τους άλλους διαφημιζόμενους της δημοπρασίας και είναι πάντοτε χαμηλότερος από τη μέγιστη τιμή υποβολής προσφορών.

Πώς υπολογίζει το AdWords το πραγματικό CPC;

Το πραγματικό CPC καθορίζεται διαιρώντας την βαθμίδα διαφήμισης του αγωνιζόμενου κάτω από αυτές (κατάταξη διαφήμισης σε χτύπημα) με βαθμολογία ποιότητας συν $ .01.

Ποιες είναι οι εναλλακτικές μέθοδοι υποβολής προσφορών;

Οι εναλλακτικές μέθοδοι υποβολής προσφορών περιλαμβάνουν το CPM και το CPA .

Τι είναι η προσφορά CPM;

Η προσφορά CPM βασίζεται σε εμφανίσεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με την προσφορά CPC.

CPC έναντι CPM

Το CPC είναι το κόστος για μια διαφήμιση που βασίζεται στο πλήθος των κλικ που λαμβάνει, ενώ το CPM είναι το κόστος μιας διαφήμισης που βασίζεται στο πόσες εμφανίσεις παίρνει. Και οι δύο μέθοδοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα.

Τι είναι οι λέξεις-κλειδιά του AdWords;

Οι λέξεις-κλειδιά στο AdWords είναι οι λέξεις και οι φράσεις στις οποίες υποβάλλουν προσφορές οι διαφημιζόμενοι, ελπίζοντας ότι οι διαφημίσεις τους θα εμφανιστούν στη σελίδα αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERP) όταν οι χρήστες αναζητούν αυτά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες. Για παράδειγμα, αν πουλάτε παπούτσια online, μπορείτε να υποβάλετε προσφορές για λέξεις-κλειδιά όπως «παπούτσια Nike» και «μπότες πενών». Η έρευνα λέξεων-κλειδιών είναι η διαδικασία χρήσης εργαλείων και δεδομένων για να προσδιορίσετε ποιες λέξεις-κλειδιά είναι πιο πιθανό να οδηγήσουν σχετική επισκεψιμότητα στις διαφημίσεις σας και στον ιστότοπό σας.

Τι είναι η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης;

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι η πράξη βελτίωσης της ορατότητας του ιστότοπου ή της σελίδας σας μέσα σε μια σελίδα αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης μέσω οργανικών μεθόδων. Αυτό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά αναζήτησης στο περιεχόμενό σας, έτσι ώστε μια μηχανή αναζήτησης να εντοπίσει και να προβάλει τον ιστότοπό σας ταχύτερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια. Η εξουσιοδότηση του ιστοτόπου και το προφίλ σύνδεσής σας παίζουν επίσης ρόλο στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης.

Πώς λειτουργεί το δίκτυο εμφάνισης Google;

Το Δίκτυο εμφάνισης Google ή το GDN είναι ένα πολύ μεγάλο δίκτυο ιστότοπων που επιτρέπουν στην Google να τοποθετεί διαφημίσεις προβολής, οι οποίες αγγίζουν το 90% όλων των χρηστών του Διαδικτύου! Οι διαφημιζόμενοι συνήθως θεωρούν ότι τα κλικ στο Δίκτυο εμφάνισης είναι λιγότερο δαπανηρά από αυτά του δικτύου αναζήτησης. Και ανάλογα με τις μεθόδους στόχευσής σας, το CTR μπορεί να είναι υψηλό και το CPA να είναι χαμηλό.

Τι είναι μια ομάδα διαφημίσεων στο Google AdWords; Πώς λειτουργούν οι ομάδες διαφημίσεων;

Μια ομάδα διαφημίσεων είναι ένα κοντέινερ για τις διαφημίσεις σας AdWords , τις λέξεις-κλειδιά και τις σελίδες προορισμού. Η Google τείνει να επιβραβεύει τους διαφημιζόμενους που δημιουργούν καμπάνιες του AdWords με καλά διαρθρωμένες ομάδες διαφημίσεων. Είναι σημαντικό να μην καταργήσετε όλες τις λέξεις-κλειδιά σας στην ίδια ομάδα διαφημίσεων, αλλά να οργανώσετε τις λέξεις-κλειδιά σας σε θέματα.

Ποια είναι η σημασία της διαφήμισης στο AdWords;

Η συνάφεια με τη διαφήμιση είναι ένα μέτρο του τρόπου με τον οποίο η λέξη-κλειδί στην οποία υποβάλλονται προσφορές είναι για τις διαφημίσεις σας, καθώς και για το πόσο οι λέξεις-κλειδιά αντιστοιχούν στο μήνυμα των διαφημίσεων και των σελίδων προορισμού σας. Η υψηλότερη συνάφεια των διαφημίσεων και των λέξεων-κλειδιών μπορεί να βελτιώσει τα ποσοστά κλικ και τα ποσοστά ποιότητας.

Πώς λειτουργεί το Conversion Optimizer;

Το Εργαλείο βελτιστοποίησης μετατροπής στο Google AdWords είναι ένα εργαλείο χειραγώγησης προσφορών που διαχειρίζεται τις προσφορές σε επίπεδο λέξεων-κλειδιών με στόχο να προσπαθήσει να οδηγήσει τόσες μετατροπές σε ή κάτω από ένα κόστος ανά μετατροπή που ορίζει ο διαφημιζόμενος (επίσης γνωστό ως κόστος ανά ενέργεια ή CPA).